Эмне үчүн чай демдегенден кийин пакетти чөйчөккө сыгып салууга болбойт?

Автор

Ар бир адам чай кайнатуу процессинде бир маанилүү жагдай жөнүндө биле бербейт. Тактап айтканда, чай демдегенден кийин чөйчөккө чайдын пакетин сыгып салуу сунушталбайт.
Эксперттердин кеңеши:

Чай демдегенден кийин суюктукка танниндердин олуттуу бөлүгүн бөлүп чыгарат. Аз өлчөмдө алар ден соолукка зыян келтирбейт, тескерисинче, маанайыңызды көтөрөт.
Ал эми таңгагын акыркы тамчысына чейин сыгып алсаңыз, бул заттардын олуттуу бөлүгү сууга түшүп калат, бул организм үчүн өтө зыяндуу. Мындан улам чай даамын жоготуп, ачуу жана даамсыз болуп калат. Ошондуктан, демдегенден кийин чай пакетин сыкпай алып салуу керек.

Бөлүшүү:
Next Post

Шашылыш билдирүү! Бишкек менен Чүйдө катуу шамал күтүлүүдө

Бишкек менен Чүйдө катуу шамал күтүлүүдө. Кыргызгидромет кызматынан билдиришкендей, жакынкы бир саат аралыгында жана күндүз Бишкек шаарында жана Чүй өрөөнүндө батыштан соккон шамалдын ылдамдыгы секундасына 15-17 метрге жетет. Катуу шамал учурунда жарандар коопсуз жайларда болуп, өзгөчө электр чубалгыларынан, бак-дарактардан, жарнама калкандарынан алыс туруусу керек. Өзгөчө кырдаалга күбө болгон маалда “112” […]

Сизге жагышы мүмкүн