Чыныгы майды жасалмасынан кантип айырмалайбыз?

Автор

Табигый май тийгенде катуу болот. Уйдун майы пакетиңизди ачканда так калтырбайт. Ошондой эле бычакка жабышпайт. Табигый майдын түсү ачык сары же сары, назик сүт жыты жана бөтөнчө даамдардын жыты жок каймактуу даам берет.
1. Майды бөлмө температурасында калтырыңыз: жасалмада ным тамчылары пайда болот.

2. Көмөч казанга ысытыңыз: нукура май ошол замат бышырылып, жеңил көбүк пайда болуп, табитти ачуучу жыт таратат, ал эми пальма майы жөн эле эрип, жайылып кетет.

Бөлүшүү:
Next Post

Роналду же Месси: Кимиси мыкты футболчу?

“Челси” клубунун легендасы Фрэнк Лэмпард дүйнөлүк футбол жылдыздары Криштиану Роналду менен Лионель Мессини салыштырды. Бул тууралуу чет элдик спорт басылмалары жазууда. Маалыматка ылайык, «Челси» тарыхындагы эң көп гол киргизген оюнчусу (211 гол), Лэмпард португалиялык жана аргентиналык футболчуларды таң калтырган сапаттары тууралуу айтып берди. «Жалпысынан алганда, бул талаш-тартыштар мага жакпайт. Мен […]

Сизге жагышы мүмкүн