Ачыткысыз жасалуучу боорсок

Автор

Бул жерде ачыткысыз боорсоктун жөнөкөй курамын сунуш кылабыз.
Адегенде, ун – 500 г, жумуртка – 2 шт,кашык сода жана татымына жараша туз шекер кошуп коёсуз. Кефир же йогурт – 250 мл, кууруу үчүн өсүмдүк майы колдонулат.
Даярдоо ыкмасы: Чоң идишке жумуртканы кумшекер (же йогурт) кошуп чалып, жакшылап аралаштырабыз ун жана акырындык менен суюк аралашмага кошуп, сода менен аралаштырасыз. Камыр жумшак болуп, колго жабышып калбашы керек. Адегенде камырды бирдей формада кесип алабыз. Бир аз устун жаап тыныктырып, андан кийин май кызыганда салып бышыра беребиз.
Боорсоктор сүзүп алгыдай май жетиштүү болушу керек. Бул ар бир тарапка 2-3 мүнөт талап кылынат. Жасап көруңуздөр, биз сиздерге сунуштайбыз.

Бөлүшүү:
Next Post

Эртең №13 Сузак бир мандаттуу шайлоо округунда ЖК шайлоо өтөт. Кимдер ат салышат?

Эртең, 22-сентябрда №13 Сузак бир мандаттуу шайлоо округунда Жогорку Кеңештин депутатын мөөнөтүнөн мурда шайлоо өтөт. Аталган округдан шайланган эл депутаты Тазабек Икрамов мандатын өз ыктыяры менен тапшыргандан кийин мандат бош калган. Жалпысынан 15 талапкер (12 эркек, 3 аял) көрсөтүлүп, айрымдары кийин арыздарын кайтарып алышкан. Жыйынтыгында шайлоого 7 талапкер ат салышат. […]

Сизге жагышы мүмкүн